LA BOMBERA QUE PORTES DINS

bomberes

És ben possible que a dia d’avui, el cos de bombers de la Generalitat de Catalunya em tingui l’ull posat a sobre; no és d’estranyar, car he assolit el proficiency en apagar focs.
Punxo una mica en les proves físiques però les meves habilitats per gestionar “marrons” són extraordinàries. Siguin meus o no, eh? això és el millor. I és que la feina ben feta no té fronteres que deia aquell, i el morro que gasten alguns, tampoc.
Tot bon bomber sap que llençar més llenya al foc és contraproduent, per això m’estalviaré llistar tots els que he apagat darrerament.
Estic segura que qualsevol dia, i per qualsevol dia entenem una jornada laboral en la que mossegaries, cridaries i a uns quants els diries el nom del porc, els bombers truquen a la porta per comunicar-me que no em calen ni les oposicions. Incorporació immediata.

Res. Una mica cremada, valgui la redundància. Una mica només. La família bé, gràcies.

One comment on “LA BOMBERA QUE PORTES DINS

  1. per uns dies no hem deixat que es posi pols al vestit de bomber penjat darrera la porta, tot el dia amb l’extintor i la manega a punt, esgotador, si senyora. Però entre, manguerasso i.manguerasso vaig pensant on començare a fer els tallafocs i qui es farà càrrec de netejar el.bosc! Que ja tinc una edat i no suportare una propera temporada a ritme de bomber .
    I si la família be, rai.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s