La vida sense tu

pComprar uns grams menys de mongeta tendra, no et sabria dir quants. La til·la doble amb el seu gust repulsiu al que ja m’he acostumat abans d’anar a dormir. Enyorar el cafè durant el dia. El silenci de la nit que pesa. Un sol raspall de dents al nostre bany. De la rentadora ja fa setmanes que no surten camises teves. Esperar que el soroll dels nens ompli casa nostra quan arriben de l’escola. Dissimular gairebé amb tothom. Fa dies que estic a la pàgina 179 d’un llibre. No llegeixo. No escric. No ric. El pati trist, pendent del jardiner a qui no recordo mai trucar. La lluita diària i titànica amb les fotos. Conèixer gent que voldria no haver vist mai. Fer el gest de trucar-te per explicar-te que he conegut gent que voldria no haver vist mai. Les fotos que faig als nens i que no sé amb qui compartir si no és amb tu. Imaginar trossos de futur que no entraven en els nostres plans. Els nens parlant de tu en passat. En passat. El petit ritual de dir-te bona nit amb ells abans d’anar a dormir. A quina hora arribes divendres? Calculo que cap a les sis. Mirar la porta tots els divendres cap a les sis. Llevar-me al matí. Agafar aire. Seguir respirant.

6 comments on “La vida sense tu

  1. hi ha blogs que llegeixes i t’agraden per la vida que hi traspua. I un dia endevines i algú t’ho confirma. Una abraçada i una mica d’aire que t’ajudi a respirar millor, si serveix.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s