AGENDA

94b562f83384b7fbfb3dd9ffca9070a5

2016

SETEMBRE

El dia 30 a les 19:30 parlarem d’Anatomia de les distàncies curtes a la llibreria L’Espolsada de les Franqueses amb les escriptores Jenn Diaz i Tina Vallès, l’editor Aniol Rafael i amb la Fe de la llibreria. Entrada lliure.

OCTUBRE

El dia 5 a les 19:00 presentació d’Anatomia de les distàncies curtes a la llibreria La temerària de Terrassa amb l’editor Aniol Rafel i el llibreter Àlvar Masllorens. Entrada lliure

El dia 14 a les 19:30 presentació d’Anatomia de les distàncies curtes a la Llibreria Roca de Valls acompanyada de nou de l’escriptora Jenn Díaz i la llibretera Júlia Secall. Entrada lliure.

El dia 21 a les 19:00 conversarem al voltant d’Anatomia de les distàncies curtes a la llibreria Casa Usher, al carrer Santaló de Barcelona amb l’Anna de la llibreria i la Fe de la llibreria l’Espolsada. Entrada lliure.

El dia 23 a les 12:00 signatures del llibre a la Invasió d’escriptors. Llibreria No Llegiu, Barcelona

NOVEMBRE

El dia 12 de novembre signatures a l’Antic Teatre de Barcelona a les 11h. Entrada lliure.

El dia 16 de novembre a les 20h presentació d’Anatomia de les distàncies curtes a la llibreria L’aranya de Cerdanyola del Vallès amb la seva llibretera Olivia Pascual  i l’escriptora Jenn Díaz. Entrada lliure.

El dia 24 de novembre Club de lectura d’Anatomia de les distàncies curtes a l’Òmnium Cultural de l’Eixample a Barcelona.

El dia 26 de novembre a les 12:00 Vermut literari al Tarambana de Cardedeu per parlar d’Anatomia de les distàncies curtes. Entrada lliure.

El dia 30 de novembre Club de lectura d’Anatomia de les distàncies curtes a la llibreria Librerío de la plata de Sabadell.

DESEMBRE

El dia 13 de desembre conversarem amb l’escriptora Mar Bosch a la llibreria La impossible de Barcelona.

2017

GENER

El dia 17 de gener a les 19:30 Club de lectura  d’Anatomia de les distàncies curtes a la Biblioteca de l’Escola Orlandai de Sarrià.

El dia 25 de gener a les 18h seré a La Gralla de Granollers amb els alumnes del curs d’escriptura creativa per analitzar “Anatomia de les distàncies curtes.  Obert al públic.

El dia 30 de gener del 2017 a les 19:30 Club de lectura d’Anatomia de les distàncies curtes als Lluïsos de Gràcia.

FEBRER

El dia 27 de febrer a les 19:00 a l’àmbit cultural de El Corte Inglés de Portal de l’Àngel, participo en el curs que organitza Trivium Gestió Cultural “Com neix un llibre.De la idea al producte”.

 

MARÇ

El dia 31 de març presentació del llibre de Jenn Díaz Vida Familiar, premi Mercè Rodoreda a la llibreria L’espolsada, amb l’autora Jenn Díaz i Tina Vallès.

ABRIL

El dia 4 d’abril a les 19h Club de lectura a la Biblioteca d’Arenys de Mar al voltant d’Anatomia de les distàncies curtes.